KUR`ANI SHQiP.
Falënderimi i takon All-llahut. Atë e falënderojmë dhe prej Tij falje dhe ndihmë kërkojmë. Kërkojmë mbrojtje nga All-llahu prej të këqijave të vetvetes dhe të veprave tona. Dëshmoj se s'ka hyjni tjetër përveç All-llahut , i Cili është Një dhe dëshmoj se Muhammedi është rob dhe i dërguar i Tij.

 

Un personalisht ju deshta me ju faliminderu për vizitat e tu në kët faqe. Po ashtu deshta të ju faliminderoj për të gjithë komentet që keni dërguar. Un kisha dëshir poashtu të ju kërkoj falje se nuk kam pasur kohë për të shtuar sende më treje (update) në kët faqe. Arsyje për kët ëdhtë përqkak msimeve. Pra kam edhe kët vit . Mandej Inshallah do të ja nisi universitet ku mundem me pas ma shum koh dhe ma shum ndihme me krijimin e një faqe ma t'madh.

Do tju faliminderoj per kontributin e juaj nepermes nji ilahi nga Jusuf Islami Tala'al bedru alejna . DHe klkoni ktu që të shikoni një fotografi shumë t'bukur që është durkuar njëri dër vizitorve. Edhe nji fotografi United States of Albania.

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________   
Lexo në Kur'an, suren:

 

Për ta dëgjuar recitimin e kuranit duhet të keni RealOne player Recitimi Nga Sheik Abdul Baset

 

 

 

Artikuj

 

Lajmrim

 

Titulli  Autori  Përkthyesi
 RISITrazirat në Kosovë Al-Hakimije  Al-Hakimije
 Materializmi  Lynn Jefferies  Medi Zeqiri
Termi "Terrorizëm Islamik" Anonim  Anonim
Islami dhe shpata Medi Zeqiri  Medi Zeqiri
Drita e vërtetës Medi Zeqiri  Medi Zeqiri
Duaja Khalid Baig  Medi Zeqiri
Pasojat e mekatit Imami Ibnul Kajjim  Medi Zeqiri  

 


 

 

 Faliminderimi i takon Allhut Mëshirbërsi, Mëshiruesi

 

Të dashur vëllezër dhe motra!

Faliminderit qe keni vizituar këtë faqe,pra unë deshta ju dhuroj nji ilahi shumë të bukur nga CD'ja e Jusuf Islamit. Pra klikoni ktu që ta shkarkoni kët ilahi në formatin mp3

Ktu mundeni me shkarku këngen shum të popularizuar nga "Soldiers of Allah - 1924" Klikoni ktu për shkarkim


desinG bY  : veTiackK.
 
Advertisement
 
 
 
 

Gjatesia e fjalekalimit:
 
Shtoje ne Favorites
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=