sHkaRkoo.

     
 

Drejtshkrimi shqip për Microsoft Word,    Pesha: 0.89 MB 

Shkarko

     

Drejtshkrimi shqip për Microsoft Word është program që korrigjon gabimet në drejtshkrim dhe është i dedikuar për gjuhen shqipe. Instalohet thjeshtë sipas udhëzimeve, kurse për ta bërë aktiv ndiqni këta hapa: Pasi ta keni instaluar, hapni programin Word, dhe shtypni në shiritin e menysë lart opsionin ‘Tools’ pastaj zgjidhni ‘Language’ dhe shtypni ‘Set Language’ dhe zgjidhni gjuhën Albanian.

     
 

Fjalori digjital Anglisht Shqip,    Pesha: 1.28 MB 

Shkarko

     

Fjalori digjital Anglisht Shqip, dhe anasjelltas është program i pavarur që instalohet shumë thjeshtë dhe ofron përkthimin e fjalëve nga anglishtja në shqip dhe anasjelltas. Mjafton që të shtypni flamurin Amerikan për të shkruar fjalën anglisht, ose flamurin Shqiptar për të shkruar fjalën shqip dhe do të keni përkthimin adekuat. Përdorni patjetër edhe shkronjat ‘ë’ dhe ‘ç’.

   
Shqip Messenger
 
Shqip Messenger 8.5

U krye përkthimi i Windows Live Messenger 8.5 në gjuhen shqipe.

Për këtë ju duhet së pari me instaluar Windows Live Messenger dhe pastaj me instaluar Messenger-in të përkthyer në gjuhen shqipe. Procesi i instalimit të Shqip Messenger është komplet ne gjuhen Shqipe.

Shkarko Shqip Messenger versionin 8.5.1302.1018

Lexo këtu shkrimin se si duhet të instalohet Shqip Messenger.

 
 
 
Shqip Messenger 8.1

U krye përkthimi i Windows Live (MSN) Messenger në gjuhen shqipe.

Për këtë ju duhet së pari me instaluar Windows Live Messenger dhe pastaj me instaluar Messenger-in të përkthyer në gjuhen shqipe. Procesi i instalimit të Shqip Messenger është komplet ne gjuhen Shqipe.

Shkarko Shqip Messenger versioni 8.1.0178.00

Lexo këtu shkrimin se si duhet të instalohet Shqip Messenger.


  MoziLLa Shqip

Shfletuesi që i Ka të Gjitha

Firefox-i ka sigurinë, shpejtësinë dhe veçori të reja që do të ndryshojnë mënyrën se si përdorni Web-in. Mos pranoni gjë tjetër më pak se kaq.

 
Advertisement
 
 
 
 

Gjatesia e fjalekalimit:
 
Shtoje ne Favorites
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=